Приветствую Вас Гість | RSS
Регистрация | Вход

Темы для Юкоз

  • Сторінка адміністрації
  • Поделиться

    Вхід на сайт

    Пошук

    Календар
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Архів записів

    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 42

    Друзі сайту
  • Create a free website
  • uCoz Community
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • Official Templates Store
  • Best Websites Examples

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Відтепер каталог новин знаходиться тут:  http://shotivkaschool.ucoz.ua/

     

     

     

    Оперуповноважений кримiнальної мiлiцiї в справах дiтей Нижньосірогозького РВ УМВС України в Херсонській області лейтенант міліції Басавро Андрій Алікович на захисті прав та законних інтересів неповнолітніх

    Тел: 0956324544

             0980004206

     

     

    9 грудня до учнів нашої школи приїхали в гості військові, які зараз знаходяться в нашому районі. Учні зустріли гостей як годиться з хлібом-сіллю. Також приготували чудовий концерт. Військові розказали і показали дітям зброю та  провели урок мужності.

     

     

     

    Нещодавно до учнів нашої школи завітав дільничний інспектор

    Косенков А.Г. він розповів дітям про правила поводження в

    громадських місцях та про порушення дисципліни у школі.

     

     

    В нашій шкільній бібліотеці постійно діють

    тематичні виставки

     

    Учні нашої школи на чолі з керівником ініціативної групи Матвійчук Т.М. прийняли участь у конкурсі проектів від фундації "Молоді футбольні волонтери", та виграли грант на 4000 гривень для громади села. Проект пов`язаний з реставрацією старої сільської зупинки. Сільська зупинка єдина в селі і люди матимуть змогу в комфортних умовах чекати свій транспорт. Буде зроблено  закупівлю будівельних  матеріалів, виконано реставраційні роботи стін та даху. Біля зупинки та на території до якої вона прилягає будуть висаджені дерева та квіти.  До виконання цього проекту буде залучена громадськість села та самі діти матимуть змогу проявити свою творчість. Діти насадять дерева та квіти, будуть їх доглядати та підтримуватимуть належний санітарний стан автобусної зупинки.   

         

     


    7 листопада 2014 року учні та вчителі Шотівської ЗОШ долучилися до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, присвяченого 90-річчю Українського радіо. Всі учасники мали змогу дізнатися історію стоворення Українського радіо та перевірити свою грамотність.

     

                                                                                                                               

                                                                                                                        

                                                                                                  

     

     

    Королева Осінь

    Всіх до столу просить

    Всіх без винятку частує

    Й для Зими запас готує.

    23.10.2014 в школі відбувся благодійний ярмарок "Вітаю тебе Осінь золота, така багата, щедра, тепла...".

    Переможці: І місце -  3 клас, 113 грн;

                       ІІ місце - 2 клас, 102,5 грн;

                     ІІІ місце - 11 клас, 75 грн;

    1 клас - 67 грн; 6 клас - 13 грн; 8 клас - 43 грн; 10 клас - 65 грн. 

    Всього:468,5 грн

    Зібрані кошти перераховані на лікування Богдана Радіона, мешканця с. Шотівка.

      

                        

    Тиждень милосердя

      Милосердним повинен бути не тільки той, кому довелося зазнати скрути. Милосердя до ближнього, до матері, до дитини, до знайомих людей ніколи не повинно згаснути і затьмаритися. Будучи складовою частиною виховання в цілому, волонтерська діяльність впливає не тільки на свідомість, але і на відповідну сторону поведінки, формує переконаність у необхідності відкрити душу на зустріч тим, хто потребує допомоги, теплого слова, співчуття, розуміння.
     Кожного року в школі проводиться акція по збору іграшок та книжок для малечі. Цього року було зібрано 34 іграшки для дітей дитячого садка с. Шотівка. 

     «Тобі, мій Вчителю, подяка!»

    2.10.14 День Вчителя

    З метою формування пошани і поваги до педагогів, розвитку творчих здібностей, вмінь та нахилів; виховання інтересів до творчої та акторської діяльності а також розвитку навичок самоуправління напередодні Дня вчителя в Шотівській ЗОШ відбулася низка заходів. Учасниками стали вчителі та учні школи. Захід відбувся в декілька етапів:

    І. Збори учнівського самоврядування. (29.10.14) На зборах було визначено в якій формі відбудеться свято та призначено відповідальних. Кожна комісія була задіяна.

    ІІ. День учнівського самоврядування. Учні 10-11 класів за рішенням учнівського самоврядування взяли на себе відповідальність провести навчальні заняття в 1-8 класах під контролем вчителів та класних керівників.

    ІІІ. Свято-привітання вчителів. Концерт відбувся за участі учнів 1-11 класів. 

    ІV. Привітання вчителів, які працювали в школі. Членами учнівського самоврядування було вирішено привітати вчителів – пенсіонерів з Днем вчителя листівками та словами подяки.

                       


    Фоторепортаж

     туристичний похід

    до Трохимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

    учнів 8 – 11 класів Шотівської ЗОШ І – ІІІ ступенів

    20.09. 2014

    Мета заходу: допомогти  учням  під час туристсько-краєзнавчого походу  отримати   нові, додаткові  знання  про   історичне   минуле  і сьогодення  нашого краю,  про особливості  його положення, природи.   Надати учням можливість проявити себе у різних туристичних, спортивних, краєзнавчих конкурсах та змаганнях.  Виховувати фізично здорове та соціально загартоване  покоління. Формувати вміння спілкуватися в учнівському колективі в неформальній обстановці. Сприяти формуванню   загальнолюдських   цінностей,  екологічної  культури. Виховувати любов і бережливе ставлення до свого рідного краю.  

      

     

     

     

     

                           

     

     01.09.2014

    Звіт батьківського комітету за кошти витрачені на ремонт шкільних приміщень

    За літній період батьками було зібрано кошти на ремонт шкільних приміщень в сумі 2400 гр. Ця сума була витрачена на придбання фарби для підлоги та поточного ремонту стін класних кімнат та коридорів школи. Дякуємо батькам за підтримку навчального закладу

    01.09.2014

    Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці нашого міста розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наше місто, наш  край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

    Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Бажаємо усім школярам  на цьому шляху підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

    Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

    З нагоди 23-ї річниці проголошення незалежності України та з метою гідного відзначення цієї події, сприяння консолідації суспільства навколо ідей державності та соборності України, утвердження у громадян почуття патріотизму і поваги до своєї держави в Шотівській ЗОШ заплановано такі заходи:

    21.08  Перегляд фільму «Небесна сотня. Зима, що нас змінила»

    22.08  Презентація книжково-документної виставки «Незалежність України: вибір і усвідомлення»

    22. 08 Дружній матч з футболу  «Сильний дух в здоровому тілі»

    22.08   Географічна вікторина «Україно! Доки жити буду, доти відкриватиму тебе!»

    22.08 Бесіда для учнів 1-6 класів  «Державні символи України»

    24.08  Молитва за Україну «Боже великий, єдиний, нам Україну храни», 1-11 клас

    24.08 Розважально-пізнавальна програма «Кольорова Україна» 1-6 клас

    24.08 Конкурс малюнку на асфальті 1-3 клас

    24.08 «Незалежна і свята!» - концерт в сільському будинку культури за участю учнів Шотівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

    02.09  лекція «Єврореволюція. Пробудження суспільної свідомості »

     

     

     

     

     

    Форум молодих волонтерів

          За підтримки голови Шотівської сільської ради Дебелого В.О. команда Шотівської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів мала змогу прийняти участь у форумі міжнародного рівня в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери : Спорт та волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття», який відбувся у Миколаївській області 18-22 червня.

         На протязі цього форуму діти навчилися планувати та складати проекти, приймали участь у цікавих тренінгах та семінарах. Команда в складі трьох дівчаток школи: Васильєвої Юлії, Гайко Вікторії, Кузьменко Олени представили власний проект, який в подальшому планують подати на участь у гранті. Проект діти назвали «Сільська зупинка». Учні хочуть реставрувати стару автобусну зупинку, яка знаходиться у селі.

      Діти повернулися додому з великим багажем знань та практичних навичок щодо складання проектів, масою позитивних емоцій, з новими знайомствами.

      

     

                                                                     

     

     

          Постійно в нашій школі проводяться різноманітні заходи на підтримку здорового способу життя . Прикладом цього є постійні традиційні спортивні змагання з волейболу між збірною учнів школи та вчителями. Це захоплююча, напружена і цікава гра де завжди перемагає бажання бути сильним, спритним і здоровим. Постійно прагнути  до вдосконалення досягати чогось нового.

     

    У рамках проведення дня Європи в Україні і  в Шотівській ЗОШ І-ІІІ ступенів були заплановані і проведенні такі заходи :

    - виставка в бібліотеці до дня Європи

    - заочна подорож для 1-2 класів «Мандрівка країнами Європи»

    - конкурс малюнків «Малюємо Європу»

    - бесіди та виховні години

    - година цікавих повідомлень «Знай про Європу більше»

    - перегляд відеоматеріалів про європейську спільноту

    - змагання з волейболу між збірною вчителів та учнями школи

         У бібліотеці були виставлені книги про Лондон і Париж, для малечі казки Братів Грім та Шарля Перо. Діти із неприхованим захопленням переглядали книги і на кінець перегляду виставки були впевнені, що вони візьмуть почитати в бібліотеці.

           Цікавою і пізнавальною була заочна подорож для учнів 1-2 класів «Мандрівка країнами Європи». Для учнів було запропоновано розповідь про європейські столиці. Діти із задоволенням відгадували кросворд «Столиці Європи». Грали в гру «Яке місто зайве». Вони побували у Лондоні і говорили англійською мовою. Відвідали Париж і аналізували модні тенденції. У Відні побували на балу милувалися бальними сукнями і вишуканими фраками. Діти висловлювали свої мрії побувати у інших європейських столицях. Вони зробили висновок: щоб мрії збулися треба  добре вчитися, вивчати іноземні мови, вміти відстоювати свою точку зору.

    Всі заходи які були проведені у школі направлені на збагачення знань учнів про Європейський союз, викликали у них бажання більше знати про ЄС , прагнення жити по новому, самим будувати Європейську Україну.

       Конкурс малюнків «Малюємо Європу» сприйнявся з цікавістю дітьми . Найкращі малюнки намалювали Рабчун Вероніка, Сухорук Марія 5клас, Васильєва Юлія , Тимчук Анастасія та Кузьменко Олена 7 клас.

        В 9 класі до Дня Європи була проведена виховна година «Європа наш спільний дім». Метою виховної години було допомогти учням зрозуміти важливість Європейського об’єднання, сприяти усвідомленню місця України серед країн Європи та приналежності її до європейської сімї  народів, формувати новий європейський світогляд молоді, патріотичні почуття. Діти брали активну участь в обговорені теми, кожен мав свою думку та висловлював її перед друзями. Велась активна дискусія.

        Цікаві повідомлення підготували учні про Європу. Найцікавішими були повідомлення учнів 7 і 9 класів.

         Перегляд відеоматеріалів не залишив нікого байдужим. Діти активно обговорювали сюжети і пропонували свої плани дій щодо вирішення тих чи інших питань і завдань .

         Підсумком тижня Європи в школі стали змагання з волейболу між збірною вчителів та учнів школи. Напруженою і захоплюючою була гра. З невеликим відривом перемогла збірна учнів.

      

      

      

     

    Територія шкільного життя

    Єднаймося, брати-українці!

     

           28 квітня в Шотівській ЗОШ відбулася  акція «Єдина Україна», метою якої було підтримка єдності та цілестності нашої держави - України. Під час акції лунали пісні у виконанні учнів школи: Беженар Світлани (учениці 11 класу), яка виконала  пісню «Чорний птах», Гайка Дмитра ( учня 7 класу), що виконав  пісню Наталі Май «На нашій Україні».. Учні декламували вірші про Україну, її державні символи, рідну солов’їну мову.

           Ставши в «ланцюг єдності»,  учні, педагоги та працівники школи виконали Гімн України. До співочого хору приєднались мешканці нашого села, які прийшли підтримати проведення акції, що до єдності України.

           Заключним акордом свята стало колективне виконання пісні Тараса Петриненка «Україно». Під час її виконання розгорнуто триметровий  жовто-блакитний Державний Прапор України.

           Учні з гордістю скандували: «Хай живе Україна, велика, багата і сильна!», «Слава Україні!», «Героям слава!», «Ми за мир!».

    У всіх присутніх був піднесений патріотичний настрій, а у душах вихованців – гордість за свою країну і надія на її щасливе майбутнє.

    Вчитель української мови та літератури Потапенко Г.П.

     

     

    11. о4. 2014   Семінар педагогів організаторів

    На  базі Шотівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з теми «Форми і методи  позакласної роботи на сучасному етапі розвитку суспільства»

     

    Школа
    –співучий ву